Criza din Ucraina | Deputatul Sorin Moldovan: "Am semnat astăzi declarația publică a congressman-ului Bill Keating"

Criza din Ucraina | Deputatul Sorin Moldovan: "Am semnat astăzi declarația publică a congressman-ului Bill Keating"

Deputatul PNL de Cluj, Sorin Moldovan, transmite că a semnat, alături de peste 200 de reprezentanți din Congresul American și Parlamentele europene, o declarație publică de susținere a suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei.

Parlamentarul clujean a fost unul dintre politicienii români care au semnat o declarație politică transatlantică pentru susținerea suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei.

"Am semnat astăzi declarația publică a congressman-ului Bill Keating inițiată alături de europarlamentarii David McAllister (PPE) și Nathalie Loiseau (Renew), declarația are scopul de a evidenția unitatea transatlantică în sprijinul suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei.

Peste 200 de reprezentanți din Congresul American și Parlamentele europene, au semnat o declarație publică de susținere a Ucrainei. Este foarte important să fim uniți și fermi în deciziile și măsurile pe care le luăm fiindcă așa putem descuraja viitoare acțiuni agresive asupra statelor noastre. În 2014 a fost Crimeea, astăzi este Ucraina, mâine cine urmează?

Împreună suntem mai puternici!", a transmis deputatul PNL Sorin Moldovan.

Comenteaza