Consultările continuă la Cotroceni. Barna: „Suntem optimiști că există o șansă reală pentru o majoritate de centru-dreapta”

Consultările continuă la Cotroceni. Barna: „Suntem optimiști că există o șansă reală pentru o majoritate de centru-dreapta”
| Foto: Facebook.com/DanBarnaUSR

Copreşedintele USR PLUS, Dan Barna, a anunțat luni că în urma consultărilor de la Palatul Cotroceni alianţa este optimistă în ce priveşte şansele constituirii unei majorităţi de centru-dreapta stabile şi echilibrate.

Liderul USR-iștilor susține că, este important ca o alianță să aibă potențial de a guverna România pentru o perioadă de patru ani, nu doar pentru câteva luni.

„I-am transmis preşedintelui poziţia consecventă a USR PLUS. A fost un mesaj în care ne-am exprimat aşteptarea şi decizia de a intra într-o coaliţie prin care să construim, nu să facem încă o improvizaţie similară cu cele de 30 de ani. A fost un mesaj prin care noi am spus foarte clar că este important ca această coaliţie, care se va forma în perioada următoare - şi transmitem acest mesaj - suntem foarte optimişti că vom ajunge la o soluţie.

După consultările de astăzi suntem optimişti că e o şansă reală pentru România să avem o majoritate de centru-dreapta stabilă şi echilibrată. Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis. Este important ca această coaliţie să nu fie una pentru şase luni, pentru un an de zile, ci să fie o coaliţie cu potenţial de a guverna România patru ani de zile şi de a face acele reforme atât de importante", a afirmat Dan Barna, potrivit Agerpres.

Comenteaza