Consilierul cocalar din Floreşti, exclus din UDMR

Consilierul cocalar din Floreşti, exclus din UDMR
Consilierul local din comuna Floreşti care a parcat ilegal în Cluj-Napoca şi a repezit o tânără care îl fotografia a fost exclus din UDMR şi aproape sigur îşi va pierde mandatul.

„Consiliul Permanent al UDMR Cluj a decis să-i retragă sprijinul politic lui Szekely Istvan. În termen de 15 zile el poate face apel la această decizie la Consiliul Naţional Permanent al UDMR. Dacă şi acolo îi va fi menţinută sancţiunea, îşi va pierde mandatul de consilier local", a declarat preşedintele UDMR Cluj, Csoma Botond.

Vă reamintim că, în urmă cu doar câteva zile, o fotografie cu individul respectiv, îmbrăcat în tricou, bermude şi şlapi, cu telefonul inteligent în mână, în faţa limuzinei sale Mercedes parcate pe o pistă de biciclete, publicată pe pagina de socializare Facebook „Ai parcat ca un bou", a devenit virală, după ce s-a aflat că personajul purta numele Szekely Istvan şi era consilier local în Floreşti.

Mai mult, cea care a realizat fotografia a relatat şi dialogul cu respectivul asupra modului în care şi-a parcat maşina, incluzând reacţia mârlănească a consilierului floreştean.

Mai multe, aici.

Comenteaza