Clujeanul Sergiu Hossu, numit şef al Cancelariei premierului Cîțu

Clujeanul Sergiu Hossu, numit şef al Cancelariei premierului Cîțu
| Foto: Facebook.com/sergiuhossu.plus

Liderul PLUS Cluj, Sergiu-Horia Hossu, a fost numit în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru, printr-o decizie a premierului Florin Cîţu.

Potrivit Agerpres, decizia a fost publicată joi în Monitorul Oficial. Sergiu Hossu, în vârstă de 39 de ani a absolvit Facultatea de Biologie şi Geologie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi un master în Ştiinţa Mediului în cadrul aceleiaşi universităţi. În 2017, a absolvit cursurile MBA ale Universităţii Hull din Anglia, deţinând o diplomă de Master of Business Administration.

A activat în domeniul vânzărilor şi are o experienţă de peste 15 ani în funcţii de conducere, coordonând echipe în companii cunoscute şi apreciate în mediul de afaceri din Cluj-Napoca – AROBS, Rosal, Evozon. Este preşedintele filialei PLUS Cluj şi a fost ales consilier local în cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din septembrie 2020.

Noul șef al cancelariei premierului Florin Cîțu declarase pentru ZIUA de CLUJ, în momentul în care a fost propus pentru această funcție, că este onorat de propunere, și totodată este o responsabilitate foarte mare dacă va fi numit.

Comenteaza