Cine ar urma să fie numit președinte al USR PLUS Cluj-Napoca, după ultimul scandal din partid

Cine ar urma să fie numit președinte al USR PLUS Cluj-Napoca, după ultimul scandal din partid
| Foto: Facebook.com/USR Cluj

Situația rămâne una foarte tensionată între useriștii clujeni, după ce președinta USR PLUS Cluj-Napoca, Manuela Petrescu, a fost „mătrășită” de la șefia filialei municipale.

Chiar președintele USR Cluj, Camelia Sălcudean, a fost acuzată că ar fi fost cea care a dorit această schimbare.

Potrivit unor surse din interiorul filialei județene a USR Cluj, noul președinte al organizației municipale Cluj-Napoca ar urma să fie Mihai Pop. Acesta face parte din Biroul Județean, are 31 de ani și este programator. Pop ar fi pe placul liderului USR Cluj și al Ancăi Șerban, una dintre persoanele cele mai influente din partid.

„Problema cea mai mare pe care a avut-o dna general (Camelia Sălcudean, n.red.) a fost pe cine sa pună in locul Manuelei Petrecu, pe cineva obedient. Astfel, că persoana care ar urma să fie propusă pentru aceasta funcție nu este nimeni altul decât Mihai Pop (fost mare PDL-ist) susținut cu ardoare de Anca Serban (mare PNL-istă la viața ei). Ce frumos se mimează democrația in USR. Mai sunt unii dintre membrii, care cred intr-un proces corect al Manuelei, mari fraieri - sentința e dată de ceva vreme”, se arată într-un mesaj trimis de cineva din interiorul organizației clujene.

Conform acelorași surse, Sălcudean a certat-o pe Manuela Petrescu fiindcă aceasta și-a permis să-l contacteze pe Dacian Cioloș fără acordul său.

Fostul subprefect a declarat, sâmbătă, pentru ZIUA de CLUJ, că decizia de revocare a Manuelei le-a aparținut membrilor USR  din Biroul Local Cluj-Napoca, iar ea doar a ținut cont de părerea acestora și s-a conformat în acest sens.

De asemenea, se pare că tensiunile sunt la cote maxime în cadrul filialei județene, Camelia Sălcudean fiind acuzată că ar dori să-i izoleze pe toți membrii din vechiul USR sau pe toți care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu ea.

Comenteaza