Ce spune Camelia Sălcudean despre ultimul scandal din USR Cluj: „Mi se pare jenant că se discută despre astfel de lucruri”

Ce spune Camelia Sălcudean despre ultimul scandal din USR Cluj: „Mi se pare jenant că se discută despre astfel de lucruri”
| Foto: Facebook.com/camelia.salcudean

Tensiunile sunt la cotele cele mai înalte între useriștii clujeni, după ce președinta USR PLUS Cluj-Napoca, Manuela Petrescu, a fost „mătrășită” de la șefia filialei municipale.

Astfel, potrivit unei scrisori redactate de către Manuela Petrescu pentru colegii săi, în acest weekend „în urma disensiunilor cu Biroul Județean USR Plus, se pregătește convocarea unei Adunări Generale pentru alegerea unui nou președinte de Birou Local al USR Plus Cluj-Napoca”

Chiar președintele USR Cluj, Camelia Sălcudean, ar fi fost acuzată că ar fi fost cea care a dorit această schimbare, iar situația in interiorul partidului ar fi una foarte proastă.

ZIUA de CLUJ a stat de vorbă cu fostul subprefect pentru a-i afla opinia despre acest subiect tensionat.

„Este o chestiune de bucătărie internă, dar am observat că Manuela a ales această poziționare publică cu niște informații interne. Nu vreau să comentez aspectul acesta. Ceea ce pot spune este că, într-adevăr, sunt niște probleme în Biroul Local Cluj-Napoca al USR, în colaborarea dintre președinte și membrii acestuia.

În calitate de președinte de Birou Județean USR Cluj, desigur că am răspuns situațiilor care au fost de-a lungul timpului să mediem eventuale divergențe și să găsim o cale de mijloc. Cei de acolo n-au ajuns singuri la un numitor comun. Este pregătită o ședință de revocare a președintelui, urmând a se organiza noi alegeri.

E o chestiune neplăcută, dar dacă lucrurile nu funcționează, trebuie sa le schimbi, iar Biroul Local asta face. Dacă vrea să se inducă percepția că eu am vrut să fac schimbarea asta, este greșit. Eu doar am răspuns solicitărilor membrilor”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Camelia Sălcudean.

Referitor la acuzațiile că ea ar fi dorit să o schimbe pe Manuela Petrescu de la șefia USR Cluj-Napoca, sau că vrea să-i „elimine” din organizație pe membrii USR cu vechime, fostul subprefect a negat că s-ar fi întâmplat așa ceva.

„Sunt deja niște acuzații care nu își au rostul, sincer. Întrăm într-un puerilism fără rost. Mi se pare jenant că se discută despre astfel de lucruri. Mie, dacă mi-ar spune oamenii din jurul meu că nu mai pot colabora cu mine, aș pleca singură. Eu n-aș insista pe ceva care nu merge. E foarte simplu”, a mai spus liderul USR PLUS Cluj.

Comenteaza