Video Ce spune Emil Boc de plecarea lui Cioloș din fruntea USR / Cei doi au făcut o tradiție din întâlnire la Cluj

Ce spune Emil Boc de plecarea lui Cioloș din fruntea USR / Cei doi au făcut o tradiție din întâlnire la Cluj

Boc și fostul lider USR au o relație bună, declarând de-a lungul timpului că se întâlnesc destul de des în cadrul vizitelor lui Cioloș la Cluj-Napoca.

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre demisia pe care și-a depus-o săptămâna aceasta Cioloș, de la șefia USR.

„Eu sunt un om al diagolului. Am învățat în politică că numai prin comunicare poți ajunge la cel mai bun rezultat cu putință și, în esență, nu am relații proaste cu nimeni. Deci, și cu domnul Cioloș am avut întotdeauna o colaborare foarte bună. De fiecare dată când trecea pe la Cluj aveam o întâlnire dacă era posibil. 

Nu cunosc motivele pentru care și-a dat demisia, doar cele exprimat public de către dumnealui. Sunt convins că va rămâne un europarlamentar extrem de eficient pentru România, iar în plan politic fiecare este cu calea lui. Nu mă pot pronunța mai mult și nu vreau eu să dau lecții”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul Clujului.

Reamintim că, Dacian Cioloş şi-a anunţat, luni, demisia din funcţia de preşedinte al Uniunii Salvaţi România. A fost la conducerea USR timp de doar patru luni, fiind ales la congresul din octombrie 2021.

Cioloș a luat decizia după ce Biroul Permanent i-a respins prin vot proiectul de președinte. Cătălin Drulă, fost ministrul al Transporturilor, este vicepreședintele cu cel mai mare număr de voturi și a devenit președintele interimar al USR.

Comenteaza