Care este singura condiție a PNL pentru a continua discuțiile cu PSD. Anunțul făcut de Rareș Bogdan

Care este singura condiție a PNL pentru a continua discuțiile cu PSD. Anunțul făcut de Rareș Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, joi, că singura opţiune pentru liberali în discuţiile cu social-democraţii este ca primul premier să fie de la Partidul Naţional Liberal.

"Singura opţiune pentru noi, pentru a continua discuţiile cu PSD, este ca primul premier să fie un liberal. Este linie roşie. Acest premier îl veţi afla astăzi, după care vom continua discuţiile, de la ora 16,00, cu cei din PSD, pentru definitivarea ultimilor 2% din programul de guvernare, cel legat de Justiţie şi cel legat de taxologie, de partea de finanţe şi puţin mai avem de discutat procentele la muncă", a spus Rareş Bogdan, la sediul PNL, potrivit Agerpres.

Europarlamentarul liberal a subliniat că România are "multă treabă".

"Mă bucur că astăzi a fost aici Thierry Breton - comisarul pentru Piaţă Internă şi a venit cu un semnal extrem de clar. Avem multă treabă. Italia are de cheltuit 200 de miliarde din PNRR. Avem 30 de miliarde, haideţi să ne apucăm de treabă. Voi propune imediat după ce avem propunerea de premier oficială că ar fi cazul să nu mai dormim şi să terminăm. Mie îmi place foarte mult Eugen Ionesco, l-am adorat, alături de Eliade şi de Cioran, dar nu vreau să joc în teatru absurd. Gata, s-a încheiat, vreau guvern", a adăuugat Bogdan.

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza