Boc, Udrea, Flutur și Igaș, la alegerile PDL Cluj

Boc, Udrea, Flutur și Igaș, la alegerile PDL Cluj
Personalități din PDL au participat sâmbătă la ședința Consiliului de Coordonare Județean, care l-a reconfirmat ca șef al partidului, la nivel județean, pe Daniel Buda.
Democrat-liberalii clujeni și-au ales sâmbătă, în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor, noua conducere. Ședința Consiliului de Coordonare Judeţean (CCJ) a început la ora 11.00.

În sală s-au aflat mai multe personalități ale PDL. Pe lângă premierul Emil Boc și Elena Udrea, au mai venit la Cluj Gheorghe Flutur, Gheorghe Ialomițianu și Traian Igaș. De asemenea, au fost prezenți toți primarii PDL din județ.

Șef al partidului, la nivel județean, a fost reconfirmat Daniel Buda, care nu a avut niciun contracandidat.

Lucrările CCJ nu s-au desfăşurat tocmai sub cele mai bune auspicii. Amânate, din diferite motive, cu mai bine de un an faţă de termenul impus de statut, alegerile se derulează sub spectrul scandalului declanşat de preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, care a acuzat caracterul dirijat al alegerilor interne din PDL Cluj.

“Se negociază funcţia asta pentru ăla, funcţia cealaltă pentru celălalt”, s-a supărat Tişe, care a renunțat să candideze la vreo funcție, după ce acum o lună demisionase din pozițiile de prim-vicepreședinte la județ și vicepreședinte la municipiu.

Comenteaza