Video Boc se ține tare pe poziții: „Nu am și nu mă interesează nicio funcție în PNL.” Ce spune despre Ludovic Orban

Boc se ține tare pe poziții: „Nu am și nu mă interesează nicio funcție în PNL.” Ce spune despre Ludovic Orban
Emil Boc | Foto: facebook.com

Primarul municipiului Cluj-Napoca a reiterat ideea că nu-l interesează vreo funcție de conducere în Partidul Național Liberal.

Emil Boc a vorbit la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre ultimele discuții și conflicte din PNL.

Despre criticile lui Rareș Bogdan la adresa liderului liberalilor Ludovic Orban, Boc a făcut o glumă și a spus că nu „mușcă momeala”.

Referitor la afirmațiile liderului Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care a amenințat cu demisia din PNL, edilul Clujului a afirmat că a fost președinte de partid și avea o regulă.

„Ce e de discutat e de discutat. Sunt locuri instituționale unde aceste lucruri se discută. Dacă o ține în fiecare zi cu acest subiect vor spune oamenii că de ce am fost aleși. Problemele clujenilor primează acum. Ce am avut de spus am spus în partid și o voi spune tot în partid”, a declarat la ZIUA LIVE Emil Boc.

Primarul din Cluj-Napoca a fost întrebat și despre ce preferință are în legătură cu organizarea congresului PNL.

„Când se va decide în Biroul Permanent Național al PNL, e o decizie colectivă care trebuie să fie luată, nu o ia nimeni singur. Decizia o ia partidul pornind de la prevederile din statut și de la viața de afară, cu alte cuvinte, BPN va decide”, a explicat fostul premier.

Emil Boc a ținut să sublinieze faptul că nu-și dorește să candideze la funcția de președinte al PNL.

„Nu am nicio funcție în PNL și nu mă interesează nicio funcție în PNL. Asta îmi mai lipsește mie, o funcție de președinte. Am acum o funcție de președinte la un ONG foarte puternic care se numește Asociația Municipiilor din România, sunt onorat că acolo colegii mei primari m-au desemnat să-i reprezint, e un lucru frumos, ceva ce n-am avut. Președinte de partid am fost și nu îmi mai doresc ce am avut odată”, a afirmat edilul municipiului Cluj-Napoca.

Comenteaza