Boc recomandă guvernului: "Să ia bărcuţă, găleţică, lopăţică"

Boc recomandă guvernului:
Fostul premier Emil Boc i-a ironizat miercuri pe membrii guvernului Ponta.

Întrebat dacă din banii cu care guvernul doreşte să construiască autostrada Bucureşti - Alexandria nu ar trebui folosiţi pentru ridicarea de diguri în teleorman, judeţ afectat puternic de inundaţii săptămâna aceasta, Emil Boc a spus că banii ar trebui folosiţi pentru achiziţionarea de "bărcuţe".

"Să ia bărcuțe mai mari, ca să poată să se plimbe premierul cu vicepremierul și cu miniștrii. Este gafa și săptămâna sau săptămâna şi gafa. Nu se poate, adică ce am văzut, chestia cu bărcuța de ieri, îmi amintea de când eram la mare cu copiii, de când îi urcam în bărcuță și îi plimbam pe mal cu apa până la piciorul broaştei. Acuma, de data asta a fost la nivel guvernamental, când miniștrii se urcă într-o bărcuță cu apă până la piciorul broaștei și trag pompierii bărcuța. Caraghioși, ce să va spun? Asta arată nivelul de înțelegere al problemelor României. Gălețică le mai trebuia. Şi lopățică, pentru a putea intra în aria penibilului complet", a spus Boc.

Marşi, în timp ce jurnaliştii, localnicii şi salvatorii de la ISU mergeau prin apă, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Apelor, Lucia Varga, se plimbau prin satele afectate de viitură în barcă. Mai mult, politicienii nu s-au sinchisit nici măcar să vâslească, ci i-au lăsat tot pe jandarmi şi pompieri să împingă barca. În tot acest timp, apa nu trecea de genunchi.

 

 

Comenteaza