Ambasadorul Regatului Belgiei în România și în Republica Moldova, în vizită la Cluj

Ambasadorul Regatului Belgiei în România și în Republica Moldova, în vizită la Cluj

Primarul Clujului a primit vizita E.S. Philippe Benoit, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgiei în România și în Republica Moldova.

''Am primit astăzi, în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, vizita dl Philippe Benoit, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Belgiei în România și în Republica Moldova. Vizita a fost una de curtoazie, iar subiectele abordate au vizat relațiile bilaterale din sfera economică și universitară.

Municipiul Cluj-Napoca este înfrățit cu orașul Namur din Belgia din anul 2010, iar relațiile de prietenie se concretizează și prin implicarea activă a reprezentanților belgieni în Cluj International Committee. Cu această ocazie, am discutat despre profilul municipiului nostru și despre cum putem crea noi proiecte în domenii precum educația, cultura sau inovarea.

Alături de E.S. la întâlnire a participat domnul Ewoud Roes, Șef Adjunct al Misiunii și de domnul Alain Schodts, Director Executiv, Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Republica Moldova'', a declarat edilul Emil Boc.

Comenteaza