Untold Cluj: Lumini mai multe, sunet mai redus? Observația jurnalistului Lucian Mândruță

Untold Cluj: Lumini mai multe, sunet mai redus? Observația jurnalistului Lucian Mândruță
| Foto: visit cluj/facebook

Lucian Mândruță, jurnalist, a fost prezent la festivalul Untold din Cluj, unde a observat că iluminarea festivalului s-a îmbunătățit semnificativ, iar muzica a fost mai puțin intensă.

De-a lungul anilor, nemulțumirea clujenilor față de nivelul ridicat de zgomot generat de festivalul Untold a fost o problemă recurentă. Pe măsură ce evenimentul a devenit din ce în ce mai popular și a adunat o masivă audiență, și volumul muzicii și intensitatea atmosferei s-au amplificat.

Potrivit declarațiilor organizatorilor Untold, aceștia au implementat câteva măsuri pentru a diminua nivelul de zgomot la eveniment.

Una dintre soluții a constat în achiziționarea mai multor panouri fonoabsorbante de ultimă generație, exclusiv pentru acest an.

Prin adoptarea acestor noi tehnologii, se urmărește asigurarea unei experiențe muzicale de calitate pentru participanți, menținând în același timp un echilibru în ceea ce privește impactul sonor asupra mediului înconjurător.

Jurnalistul Lucian Mindrută spune că anul acesta a observat îmbunătățiri: „Mai multa lumina, dar parca volumul sonor e mai jos decat anul trecut.

Deja stau de vreo 20 de minute, doar cu castile Bose in-ear ca protectie si e acceptabil si pentru mine, care am niste probleme cu urechile.

Poate veteranii celorlalti ani sa imi confirme…”

 

Comenteaza