România în topul negativ – efectul inconștienței liderilor Stângii | Editorial Rareș Bogdan

România în topul negativ – efectul inconștienței liderilor Stângii | Editorial Rareș Bogdan

"Depășirea pragului de 1.000 de oameni îmbolnăviți cu Covid19 în 24 de ore este consecința directă a inconștienței cu care liderii PSD au militat și militează pentru relaxarea măsurilor de protecție", scrie europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, într-un editorial pe tema pandemiei.

"Dacă președintele PSD ar fi declarat „pozitiv” pentru Covid 19, l-ar suspecta Klaus Iohannis că i-a pus ceva în ceai. Mă mir că n-a recurs încă la acest artificiu de imagine nebunesc, dar nu-i timpul pierdut!

Dacă siguranța publică va permite organizarea alegerilor în maniera clasică, Marcel Ciolacu va merge într-o vineri să-și cumpere macaroane de la supermarket, agentul de termoscanare îl va întoarce de la intrare pe motiv că are 37 cu 5, și-atunci să te ții festival! Mai tare ca puparea moaștelor sau un miting pe tema încălzirii globale.

Retorica mizerabilă a acoliților acestui clapon cu mătreață n-are nicio legătură cu realitatea. Ei insistă că pandemia este o invenție a unei oculte mondiale din care face parte și PNL, și că dacă un liberal se îmbolnăvește, face un serviciu păpușarilor planetari. Mai mult, că unii artiști sau jurnaliști au primit bani să afirme public că au fost pozitivi.

 Adevărul îl cunoaște orice om de bună-credință. Depășirea pragului de 1.000 de oameni îmbolnăviți cu Covid19 în 24 de ore este consecința directă a inconștienței cu care liderii PSD au militat și militează pentru relaxarea măsurilor de protecție. Au uitat cum le tremurau fundurile la începutul pandemiei, cum au votat cu toate mâinile starea de urgență (a fost unanimitate!). Atunci măsurile erau justificate, atunci masca nu era numită „botniță”, atunci nu clamau că nu există asimptomatici sau că distanțarea socială e o nerozie.

Atunci se temeau. Baronii nu se credeau dumnezei. (Îmi spunea un neurochirurg clujean că acolo, pe masa de operație, cu perspectiva morții, bogații și săracii se comportă la fel – atunci devin oameni). După ce s-au dezmeticit, ce le-a dat prin minte liderilor pesediști? Au realizat că se pot cocoța pe nenorocire, că pot profita de dezastru, că pot căpușa o dramă pentru un câștig electoral. Și au cerut să dispară restricțiile. Planul era limpede: să se ajungă la relaxare în urma presiunii populare, să crească numărul îmbolnăvirilor și apoi să dea vina pe PNL că nu poate proteja cetățenii.

Un moment unghiular, cum ar spune un personaj celebru, a fost când cineva (un imbecil care n-a deschis niciodată cele 10.000 de cărți pe care le avea în casă tatăl său) a pronunțat sintagma „drepturile omului”. Și a apărut kukicrația (cunoscătorii știu de ce). În gurile lor, argumentele erau de o ipocrizie suverană – de pildă: societatea modernă s-a clădit pe garantarea drepturilor omului, CCR este singurul instrument care a mai rămas să vegheze la respectarea lor.

Și alte asemenea lozinci, adresate imbecililor și oamenilor insuficient informați/educați. Și au continuat cu altă felie de propagandă: de ce n-au știut juriștii PNL, cei din Ministerul Justiției, să pregătească bine măsurile, de ce nu au citit carte, de ce nu au anticipat, astfel încât CCR să nu le pulverizeze deciziile?

Alooo!!! În primul rând, au ales între două rele (protecția deloc și protecția timp de câteva săptămâni). În al doilea rând, pentru că nu a fost nimeni pregătit pentru pandemie, nimeni de pe acest glob!!! Cele mai performante sisteme medicale din lume, cele mai funcționale instituții juridice s-au văzut depășite de situație!

Dacă logica pesedisto-aldisto-pontistă ar sta în picioare, în situația în care mâine, o societate extraterestră ar invada România și ar lua-o în stăpânire, acești neterminați ar spune că juriștii PNL n-au fost pregătiți. Ar anunța că fac moțiune de cenzură. Vă dați seama cu ce prefăcuți avem de-a face?

Unica lor logică, de când a început nenorocita asta de pandemie, a fost să profite de ea. Dacă i-ar fi foame, Ciolacu i-ar smulge unui copil plăcinta din mână. Își permite! Are imunitate parlamentară, nu plătește penal, căci majoritatea face scut în jurul său!
Dar răul nu este definitiv.

Poza noua 27.07.2020 Există o modalitate de a-i trimite pe tușă pe liderii pesediști: votul. Salvarea este votul care va răsturna majoritatea parlamentară toxică ce sabotează România și continuă să alunge cetățenii peste frontiere. Căci oamenii mai au un drept fundamental: acela de a da un șut în fund celor care-i umilesc, îi mint, îi împing în boală și sărăcie", a scris Rareș Bogdan, într-un editorial publicat inițial în Evenimentul Zilei.

Comenteaza