Rareș Bogdan: PSDragnea a trecut linia roșie! Chef Iohannis are o specialitate nouă

Rareș Bogdan: PSDragnea a trecut linia roșie! Chef Iohannis are o specialitate nouă

Jurnalistul Rareș Bogdan, susține într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO că de acum încolo președintele Klaus Iohannis nu va mai tolera derapajele Coaliției PSD-ALDE. El susține că președintele României a avut multă răbdare cu cei de la putere, dar că acum Coaliția la putere a trecut linia roșie.

”Ca orice ardelean sadea (în Transilvania etnia e pe locul 2, pe primul e obrazul), Klaus Iohannis a atins punctul de fierbere și nu mai iartă nimic. Când zgândări ursul apare o mânuță de problemuțe, așa că de acum încolo, președintele îi va ține la frigare până vor fi ei înșiși convinși că sunt prepelițe. PSDragnea a arătat că nu are măsură, a trecut linia roșie. Klaus Iohannis a avut răbare, le-a oferit portițe de a-și repara greșelile, dar a crezut că vorbește cu oameni cu obraz. Acum s-a convins cu cine are de a face și va lupta. Își va apăra țara de pramatii. Oricâte ar mai inventa Dragnea pentru a nu se discuta despre catastrofa guvernării (pulverizarea economiei și a statului de drept), el va deveni exemplul de dicționar al unei ziceri adevărate: de ce ți-i frică, nu scapi!

Deci stați pe-aici, chef Iohannis are de azi o specialitate nouă: fazan de Teleorman cu sos vânătoresc!”, a declarat realizatorul ”Jocurior de putere” de la Realitatea TV.

Comenteaza