Polițistul Marian Godină promovează un tânăr chitarist clujean în vârstă de 14 ani

Polițistul Marian Godină promovează un tânăr chitarist clujean în vârstă de 14 ani
| Foto: facebook/godinamarian

Polițistul Marian Godină își dorește să promoveze cât mai multe valori ale României. În ultima sa postare de pe Facebook, polițistul îl prezintă pe Tudor Torge, un tânăr chitarist de la Liceul Teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca.

 

„Tudor Torge este un tânăr chitarist clujean în vârstă de 14 ani, elev la Liceul Teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca, care studiază chitara clasică alături de Viorela Filimon la Școala de Muzică Augustin Bena.

Talentul și virtuozitatea acestuia au fost remarcate încă de la vârste fragede și până în ziua de azi a reușit să câștige peste 40 de premii atât în țară, cât și în străinătate.

Printre premiile obținute amintim premiile întâi obținute la: Olimpiada Națională de Interpretare Muzicală (2018, 2019), Festivalul de Chitară Sinaia (2016, 2017, 2019), Concursul Internațional Talente în Afirmare (2019), Festivalul de Chitară din Pleven (Bulgaria, 2017, 2019), Festivalul de Chitară Guitar Art din Belgrad (Serbia, 2017), Concursul Național de Chitară Eduard Pamfil (2015, 2017), Festivalul Internațional de Chitară Transilvania (2016, 2018).

Un foarte important rezultat al lui Tudor Torge este premiul III la Guitar Foundation of America 2020.

Pe lângă piesele solo, Tudor este pasionat și de muzica de cameră, iar acesta concertează și participă la concursuri alături de sora lui, Mara Torge, la vioară.

Acestea sunt doar o parte din concursurile lui, altfel lista ar fi fost uriașă.

” a scris polițistul într-o postare pe Facebook. 

Comenteaza