Lecţia dureroasă pe care o învățăm de Centenar: adevăraţii duşmani ai ţării vin din interiorul ei

Lecţia dureroasă pe care o învățăm de Centenar: adevăraţii duşmani ai ţării vin din interiorul ei

Toate schimbările care ar trebui să aibă loc în România, pentru ca țara să poată fi împinsă prin propriiile puteri într-o direcție şi pe traiectorie de dezvoltare au nevoie de foarte mult timp, de cel puţin 10 ani în forma ideală. Actualmente, noi mergem exact în sens invers.

Adevăraţii duşmani ai ţării vin din interiorul ei, dintre noi… La Centenarul ei, nu avem nevoie de o lecție mai rușinoasă!

Avem atatea probleme fara solutii in Economie sau in stabilitatea si performanta reala in economie si industrie, mai departe implicit in tot ce depinde de acestea… Invatamant, Sanatate sau Infrastructura…

Cei care guverneaza sunt ocupati zilnic, ca hotii de buzunare, sa se salveze pe ei, inventand probleme publice ireale si actionand cu ardoare pe directia lor, neinteresati sau inconstienti de efectele nocive care le suporta tara in contextul european. Acesti oameni azi influenteaza soarta si parcursul unei natii, a copiilor si viitorului ei.

Dupa toate actiunile din ultimii doi ani... Pare rusinos azi, indiferent ce varsta ai, cum te cheama si ce scuza gasesti, sa fi ramas in continuare membru sau acolit actual al PSD, ALDE sau UDMR… si sa nu ai o atitudine!

De ce?!? In ultimii doi ani, ocupatia de baza a fost “reglementarea” si supunerea Justitiei, sacrificand tot ce le-a iesit in cale, numind pe banda persoane incapabile intelectual pentru importanta functiilor, schimband guverne proprii.

Iar in randul acestor formatiuni si membrilor lor (PSD-ALDE-UDMR) inca nu s-au ridicat grupuri serioase de oameni care sa strige "Stop, Oameni Buni!" Adevaratele probleme ale tarii nu sunt acestea, Romania se destrama, pleaca oamenii din ea si cei de mult timp plecati nu au de gand sa mai vina…

Si in urma cu doi ani indemnau a crede in Romania...

------------

Florin Sabou este managerul unei companii cu capital german cu sediul în Cluj, doctor în inginerie al Universitatăţii din Stuttgart

Comenteaza