Foto Oameni cu suflet mare în Apuseni! Câțiva tineri au reparat casa în care locuiesc doi copii sărmani împreună cu bunica lor

Într-o comună din Munții Apuseni, mai mulți tineri s-au mobilizati și au reușit să repare casa unei familii cu o situație financiară precară.

Tinerii din comuna Lupșa, județul Alba, conduși de primarul Radu Penciu au reparat casa în care locuiesc doi copii orfani, împreună cu bunica lor care îi are în întreținere.

Aceștia au rămas fără părinți și au fost crescut de o bunică în vârstă. Aceștia locuiau într-o casă cu acoperișul rupt și deteriorat și nu au avut bani să îl repare, scrie ziarulunirea.

"Ajută-ți aproapele și Dumnezeu îți va umple sufletul cu dragostea Sa! Vă spun sincer că, după ziua de astăzi, avem cu toții sufletul inundat de dragoste și de bucurie pentru că am putut să ajutăm și să facem BINE. Le mulțumesc tinerilor din comunitatea noastră, care s-au mobilizat și ni s-au alăturat, astăzi, pentru a ajuta la repararea casei unei familii nevoiașe. Mobilizarea și solidaritatea de care au dat dovadă și de această dată sunt valorile care ne caracterizează pe noi, cei din Țara Moților.

Nu putem rămâne nepăsători la drama celor din jurul nostru și vă rog să nu vă feriți niciodată să faceți bine, să ajutați sau să dăruiți. Vă asigur că binele acesta se întoarce de fiecare dată. Mulțumiri sincere tuturor celor care ne-au fost alături în această acțiune de voluntariat și sunt sigur că nu ne vom opri aici", a scris primarul comunei Lupșa, Radu Penciu, pe o rețea de socializare.

Comenteaza