Viorel Cataramă acuză „dictatura” din vremea pandemiei

Viorel Cataramă acuză „dictatura” din vremea pandemiei
| Foto: profit.ro

Viorel Cataramă, personajul politic care a decis să se infecteze cu coronavirus, lansează o serie de declarații acuzatoare despre „dictatura” în vreme de pandemie. 

Candidatul PRO România Bihor la Senat a declarat luni, la Oradea, că vrea ca partidul pe lista căruia candidează să ajungă la guvernare şi ca oamenii să-şi recapete viaţa normală cât mai repede. Viorel Cataramă a subliniat că nu pune la îndoială existenţa noului coronavirus, dar ceea ce vrea să pună în discuţie este ideea că nu este atât de periculos încât să suspende libertăţile oamenilor, dând exemplul Suediei, relatează evz.ro.

„Afirm clar şi răspicat că aceste libertăţi au fost încălcate la sugestia unor medici care au interese economice obscure. Nu din interes pentru sănătatea cetăţeanului, ci din interese economice obscure. Dau exemplul doctorului Nasta (Virgil Musta – n. red.), de la Timişoara.

Un moşulică ce iese în fiecare zi şi ne spune că n-avem voie să facem Crăciunul, să facem Revelionul, să fim consemnaţi la domiciliu, în timp ce el face afaceri extraordinare pe banii statului. Cazul este public. Face în clinica sa privată teste pe care ia 300 de lei şi le prelucrează, plătind 17 lei sau nu ştiu cât, la spital. Toate costurile sunt suportate de bugetul statului, de noi, iar el ia tot profitul. Şi mai e şi mare formator de opinie.

Când cunoşti asemenea oameni, multiplicând la nivel planetar, îţi dai seama de ce aceşti medici, repet conectaţi cu interese care nu au nimic de a face cu sănătatea populaţiei, au reuşit să impună unor politicieni slabi, fricoşi, slab pregătiţi sau corupţi aceste măsuri de suspendare a drepturilor şi libertăţilor. Acest lucru eu îl combat, nu existenţa virusului”, a spus Viorel Cataramă.

Comenteaza