Un copil de 9 ani a murit sub ochii părinților și ai fratelui său după ce a căzut cu bicicleta. Ghidonul i-a intrat în gât

Un copil de 9 ani a murit sub ochii părinților și ai fratelui său după ce a căzut cu bicicleta. Ghidonul i-a intrat în gât
| Foto: https://www.facebook.com/ProLiderFm

Un copil de 9 ani a murit duminică după ce a căzut cu bicicleta. Ghidonul i-a intrat în gât, iar echipele de intervenție sosite la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accidentul s-a produs în Galați, pe Faleza Superioară a Dunării, pe trotuar, în dreptul Parcului Viva, iar băiatul era însoțit de părinți, când s-a întâmplat nenorocirea, a transmis postul de radio local Pro Lider FM

"Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, autoaccidentându-se.

La momentul producerii accidentului minorul era însoțit de părinții săi și de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier", a transmis IPJ Galați.

La fața locului a intervenit un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, pentru a-i salva viața micuțului, însă nu s-a reușit stabilizarea copilului la fața locului și s-a luat decizia să fie transportat de urgență la Spitalul de Copii din Galați, manevrele de resuscitare continuând pe durata transferului la unitatea medicală.

Inițial copilul a intrat în comă, prognosticul fiind rezervat. Din nefericire, la scurt timp, copilul a murit. Medicii legiști vor stabili cauza decesului.

Martorii oculari susțin că băiețelul a căzut cu bicicleta, apoi s-a ridicat și a fugit spre mama lui, însă, în scurt timp, a căzut din picioare. Ar fi apucat să spună că îl doare tare gâtul și nu poate respira, a mai precizat Pro Lider FM. 

Comenteaza