Un bărbat a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor. Totul a pornit de la scrumul de țigară pus într-un pahar

Un bărbat a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor. Totul a pornit de la scrumul de țigară pus într-un pahar

Un bărbat a fost condamnat la închisoare pentru 20 de ani după ce a înjunghiat mortal un tânăr la o petrecere.

Tribunalul Prahova l-a condamnat, luni, 5 decembrie, pe inculpat la 20 de ani de detenţie pentru infracţiunea de omor, potrivit Agerpres.

De asemenea, instanţa de fond a dispus menţinerea măsurii controlului judiciar faţă de bărbat. 
 
Totodată, acesta este obligat la plata unor sume reprezentând daune morale şi materiale, precum şi la plata câte unei pensii lunare de întreţinere în sumă de 316 lei/lună în favoarea a doi fraţi minori, până la majoratul acestora.

Decizia nu este definitivă.

Conflictul a pornit de la scrumul de țigară pus într-un pahar

Un tânăr a fost înjunghiat mortal, în data de 3 ianuarie 2021, la o petrecere care a avut loc în comuna prahoveană Dumbrava. 
 
Conform informaţiilor din dosar, la petrecere au participat mai mulţi bărbaţi tineri, iar la un moment dat a izbucnit un conflict în legătură cu faptul că inculpatul ar fi pus scrum de ţigară într-un pahar cu băuturi alcoolice. 
 
Disputa a degenerat, victima a fost bătută, iar ulterior a fost înjunghiată în zona abdomenului, conform sursei citate. În urma rănilor suferite, tânărul agresat a decedat. 

Comenteaza