ŞOCANT: O româncă și-a ars bebelușul în sobă, după ce a născut acasă

ŞOCANT: O româncă și-a ars bebelușul în sobă, după ce a născut acasă

Poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii spitalului unde a fost transportată femeia. Aceasta este cercetată pentru violenţă în familie sub forma omorului.

O femeie de 41 de ani din Otopeni, judeţul Ilfov, suspectată că a născut la domiciliu şi a ars bebeluşul în sobă, a fost arestată preventiv.

IPJ Ilfov a anunţat, miercuri, că instituţia a fost sesizată, în 22 iulie, de către reprezentanţii unui spital din Bucureşti cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost transportată de către un echipaj medical o femeie, din Otopeni, în cauză fiind suspectată naşterea la domiciliu.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni, ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, criminalist şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul lfov, iar, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, au descoperit în soba dintr-o încăpere, cadavrul carbonizat al unui bebeluş”, anunţă IPJ Ilfov, potrivit newsbucuresti.ro

”În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, au precizat poliţiştii.

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinută marţi pentru 24 de ore, ulterior fiind arestată pentru 30 de zile. ”Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, a mai transmis IPJ Ilfov. 

Comenteaza