O fetiță de patru ani a murit după ce ar fi căzut din pat şi s-ar fi lovit la cap. Pe trupul fetiței existau și urme de violenţă

O fetiță de patru ani a murit după ce ar fi căzut din pat şi s-ar fi lovit la cap. Pe trupul fetiței existau și urme de violenţă
| Foto: focuspress.ro

O fetiţă de patru ani care se afla în grija unei femei de 71 de ani, asistent maternal, a murit după ce a căzut din pat și s-a lovit la cap. 

"Poliţiştii au fost sesizaţi, joi, 8 decembrie 2023, că unei fetiţe de patru ani din localitatea Maşloc, județul Timiș, i-ar fi fost rău şi ar fi leşinat. Verificările efectuate au stabilit că în noaptea de 7 decembrie, fetiţa ar fi căzut din pat şi s-ar fi lovit la cap. În urma efectuării necropsiei, nu au rezultat alte suspiciuni, decesul survenind în urma hematomului provocat ca urmare a căzăturii, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a IPJ Timiș.

Asistenta maternală în grija căreia se afla fetița a auzit zgomotul şi s-a dus imediat să o ajute pe micuţă, fără să dea importanţă loviturii. Dimineaţa, la scurt timp după ce a mâncat micul dejun, copila a început să vomite apoi a leşinat.

Asistenta maternală a sunat imediat la numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutorul medicilor, însă ajunşi la adresă au constatat decesul fetiţei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului. 

Comenteaza