La un pas de tragedie într-o familie. Doi adulți și cinci copii, intoxicați cu gaz / Victimele, transportate la spital

La un pas de tragedie într-o familie. Doi adulți și cinci copii, intoxicați cu gaz / Victimele, transportate la spital
| Foto: focuspress.ro

Șapte persoane, între care și cinci copii, au fost găsite intoxicate într-o casă. Pompierii și Ambulanța au intervenit.

O familie din municipiul Deva, județul Hunedoara, a avut parte de o experiență oribilă. Doi adulți și cinci copii au fost găsiți intoxicați cu gaz, luni seară, 9 octombrie, într-o casă.

“Pompierii Detaşamentului Deva au intervenit, în jurul orei 23.00, la o casă de locuit din municipiul Deva unde, în urma unui apel la 112, a fost anunţat că 7 persoane, doi adulţi şi cinci copii, s-au intoxicat cu gaz”, a transmis ISU Hunedoara, conform News.ro.

Echipajele de salvare au constatat că toate cele șapte persoane prezentau simptome ale unei posibile intoxicări: vărsături, ameţeli şi stare de leşin.

“Pompierii, împreună cu 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit de urgenţă pentru extragerea persoanelor din clădire, acordarea primului ajutor şi transportul acestora la UPU Deva. Toate cele 7 persoane, conştiente şi cooperante, se află acum la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva unde li se acordă tratament medical de specialitate”, a transmis sursa citată.

Locuința, o clădire cu 2 etaje, nu este racordată la reţeaua de gaz a oraşului, iar încălzirea se face cu butelii de aragaz.  
Cauzele exacte ale intoxicării sunt în curs de stabilire. 
 

Comenteaza