Clipe de GROAZĂ pentru o mamă, în plină stradă. Un bărbat a încercat să-i smulgă copilul din brațe

Clipe de GROAZĂ pentru o mamă, în plină stradă. Un bărbat a încercat să-i smulgă copilul din brațe
| Foto: Facebook/ Poliția Capitalei

O tânără mamă a trăit o experiență de groază, desprinsă parcă din filme. Un individ a oprit-o pe stradă și a încercat să-i smulgă din brațe copilul.

Incidentul s-a petrecut, marți, 12 septembrie, în zona unei pieţe din Deva, județul Hunedoara.

“În jurul orei 13:10, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apel de urgenţă  112 cu privire la faptul că, în zona Piaţa Arras, din Deva, un tânăr  (posibil sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din braţele mamei sale. Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reţinut de trecători până la sosirea poliţiştilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei”, a transmis IPJ Hunedoara, conform News.ro.

La faţa locului a intervenit un echipaj de polițiști, care l-a imobilizat pe tânăr şi l-a dus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice.

Poliţiştii au precizat că tânărul are 29 de ani, iar copilul doi ani şi jumătate. Bărbatul ar fi motivat că i s-a părut că ar fi propriul copil în braţele femeii, potrivit sursei citate.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi continuă cercetările. 

Comenteaza