Incident pe o pârtie de schi! Copil de 7 ani, transportat la spital după ce a căzut din telescaun

Incident pe o pârtie de schi! Copil de 7 ani, transportat la spital după ce a căzut din telescaun
| Foto: arhivă

Un copil de 7 ani a căzut luni dintr-un telescaun pe una din pârtiile din staţiunea Straja, băiatul fiind transportat ulterior la spital.

Potrivit şefului Serviciului Public Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, copilul a căzut accidental din telescaun, de la o înălţime de circa 4-5 metri, cauzele incidentului urmând să fie investigate de către specialişti.

"Nu se cunosc împrejurările în care a avut loc incidentul. Copilul a acuzat dureri din cauza traumatismelor suferite şi a fost transportat la spitalul din Lupeni pentru îngrijiri şi investigaţii medicale", a precizat, pentru AGERPRES, şeful Salvamont Hunedoara.

Victima a fost preluată de pe pârtie de un echipaj al Salvamont Lupeni-Straja, care i-a acordat primul ajutor, după care copilul a fost preluat de o ambulanţă SMURD.

"Copilul era conştient şi cooperant. Acuza dureri lombare. A fost preluat de la punctul Salvamont din Straja şi transportat la spitalul din Lupeni pentru investigaţii medicale", a menţionat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

Comenteaza