Video Imagini cu momentul în care Ana Morodan a fost oprită de polițiști în trafic. Abia stătea în picioare

Imagini cu momentul în care Ana Morodan a fost oprită de polițiști în trafic. Abia stătea în picioare
| Foto: captura TikTok

Vloggerița Ana Morodan a fost reținută, miercuri, de polițiștii de la Rutieră după ce a fost prinsă beată, drogată și fără permis la volan. 

În imagini se observă cum polițiștii o iau de braț pe Ana Morodan și o ajută să ajungă la autospecială, "contesa digitală" fiind vădit amețită, în timp ce mașina acesteia rămâne în mijlocul drumului încurcând circulația.

Ana Morodan a fost reținută, miercuri, de polițiștii de la Rutieră din Capitală, după ce a provocat un accident ușor și i s-a reținut permisul, apoi a fost depistată conducând sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive și fără permis.

Cunoscuta vloggeriță a fost eliberată după 24 de ore de arest preventiv și a fost plasată de instanță sub control judiciar pentru 60 de zile.

După o noapte petrecută după gratii, a negat că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, afirmând că luase medicamente pentru somn deoarece are insomnii și susținând că "singura greșeală" a fost că a condus cu permisul suspendat.

(video: TikTok/mihaisaru10)

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza