CFR - GALATASARAY Unde vor fi cazaţi turcii la meciul din Cluj de Champions League

CFR - GALATASARAY Unde vor fi cazaţi turcii la meciul din Cluj de Champions League
"Cim Bom Bom" va fi cazată de mâine la un hotel din cartierul clujean Bună Ziua.

Galatasaray se cazează la Grand Hotel Italia, cel mai mare hotel al Clujului, pentru meciul de miercuri împotriva CFR Cluj din grupele Champions League.

"Vor ocupa 35-40 de camere. Vor sosi mâine la prânz şi stau până joi după-masă. Au cerut să nu fie cazaţi în acelaşi hotel şi grupuri organizate de suporteri turci", a precizat Simon Prunean, unul din asociaţii hotelului. Conform lui, meniul echipei este stabilit de medicul nutriţionist, jucătorii urmând să fie însoţii la Cluj şi de un bucătar.

"Meniul este cel specific echipelor sportive, cu carne pe grătar, de pui, de vită, chiar de porc în unele cazuri. Noi le facem un bufet. De obieci echipele vin cu un bucătar, care coordonează activitatea. Cei de la Basel au venit inclusiv cu ospătar, cei de la Manchester au avut doar un bucătar care a supervizat totul", a adăugat Prunean.

Nu doar turcii s-au cazat aici în acest sezon al Champions League pentru meciurile de la Cluj. Şi Manchester United a preferat acest hotel, unde a închiriat 80 de camere. Galatasaray vine mâine la Cluj iar meciul se dispută miercuri. Vezi aici programul de marţi al celor două echipe

Preţul unei camere single la hotelul clujean costă aproximativ 100 de euro / noapte. O cameră "double" costă între 115-140 de euro / noapte.

Comenteaza