Ce dorea să obțină românul care și-a ucis ostaticii?

Ce dorea să obțină românul care și-a ucis ostaticii?
| Foto: Realitatea.net

Doi muncitori care renovau locuinţa unui bărbat din Oneşti au fost înjunghiați mortal de cel care îi sechestrase. Ce dorea să obţină cel care i-a ţinut ostatici ore în șir în apartament? 

Doi muncitori au fost ținuți ostatici ore în șir într-un apartament din Onești, iar într-un final au fost înjunghiați mortal de cel care îi sechestrase. Acesta, la rândul său, a fost împușcat de poliție, care a intervenit în forță, însă prea târziu. 

Cei doi muncitori erau la muncă, renovau locuința. Fostul proprietar al imobilului, care a pierdut apartamentul în urmă cu peste 10 ani în favoarea companiei unde lucrau victimele, i-a sechestrat pe cei doi și a încercat să obțină drept răscumpărare fosta sa proprietate. Chiar el a sunat la poliție să spună că îi ține pe cei doi sechestrați, sub amenințarea unui cuțit. Negocierile cu specialistul poliției din Bacău au eșuat, iar agresorul de 68 de ani, i-a înjunghiat mortal pe cei doi.

Tragedia a pornit chiar de la apartamentul în care au fost înjunghiați cei doi muncitori. Apartamentul a fost pierdut în urma unui proces penal îndreptat împotriva soției agresorului în urmă cu 12 ani. Aceasta a fost acuzată de o delapidare în dauna companiei unde lucrau cele două victime și pentru a acoperi prejudiciul, justiția i-a confiscat apartamentul situat într-un bloc cu patru etaje din orașul Onești. În tot acest timp, agresorul se pare că nu a acceptat că a pierdut apartamentul.

Firma la care erau angajați cei doi muncitori care au murit deținea, apartamentul încă din 2008, în urma unei decizii a instanței, dar locuința nu fusese folosită deloc de companie și, potrivit reprezentanților acesteia, recent se luase decizia de a renova imobilul pentru a caza alți angajați ai firmei respective.

Cei doi muncitori, electricieni de profesie, au fost trimiși acolo pentru a face o evaluare în vederea unei viitoare renovări și se pare că vecinii sunt cei care l-au anunțat pe fostul proprietar că sunt persoane prezente în apartament. Bărbatul a mers acolo, i-a amenințat pe cei doi cu cuțitul și a sunat la poliție pentru a cere ca răscumpărare o sumă de bani, astfel încât să încerce să recupereze apartamentul pierdut, relatează Digi24

Citeste şi: Caz HALUCINANT! Doi muncitori, sechestrați și apoi uciși de fostul proprietar al casei unde făceau renovări

Comenteaza