Caz ȘOCANT: Tentativă de omor lângă un patinoar. Un tânăr a fost înjunghiat de niște adolescenți

Caz ȘOCANT: Tentativă de omor lângă un patinoar. Un tânăr a fost înjunghiat de niște adolescenți

Trei adolescenţi, între care doi minori, sunt acuzați de tentativă de omor, după ce au înjunghiat un tânăr de 20 de ani în zona unui patinoar.

Teribilul incident a avut loc în Ploiești, sâmbătă seară, lângă un patinoar amenajat în zona unui centru comercial din sudul municipiului. Cei trei adolescenţi agresori, între care doi minori, au fost reținuți și vor fi prezentaţi Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit ziare.com, surse judiciare au declarat, marţi, 5 decembrie, că cei în cauză au 17, respectiv 19 ani şi sunt acuzaţi de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

"Din primele verificări, a reieşit faptul că între tânărul de 20 de ani şi o persoană necunoscută ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia tânărul ar fi fost înjunghiat în zona abdominală, ulterior bănuitul plecând de la faţa locului", informează IPJ Prahova.

Surse oficiale au precizat, la acel moment, că victima are trei plăgi înjunghiate. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în timpul conflictului, în sprijinul agresorului au venit şi alţi tineri.

Comenteaza