CARAMBOL cu 21 de mașini. Ceaţa şi poleiul au favorizat accidentul în lanţ

CARAMBOL cu 21 de mașini. Ceaţa şi poleiul au favorizat accidentul în lanţ
| Foto: g4media.ro

Un carambol s-a produs în dimineața de luni în județul Mureș. 21 de mașini s-au ciocnit pe drumul național 15, între localitățile Luduș și Ungheni. O persoană care a suferit un atac de panică a fost transportat la spital.

Un accident în lanţ s-a produs în această dimineață în județul Mureș. 21 de mașini s-au ciocnit pe drumul național 15, între localitățile Luduș și Ungheni. Din primele date, o persoană ar fi rănită ușor, iar u altă victimă, care a suferit un atac de panică, a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

„O persoană a suferit leziuni minore, însă a refuzat transportul la spital. În acest moment traficul e oprit în totalitate pe DN15 însă e deviat pe autostrada A3 Ungheni-Chețani pentru autovehiculele care circulă pe sensul către localitatea Ungheni și pe podul din localitatea Sânpaul, pe sub podul din localitatea Sânpaul pentru autoturismele care circulă în sensul spre Luduș.

Recomandăm șoferilor, pentru prevenirea accidentelor rutiere, să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule dar și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare", a declarat Alexandru Andronache de la Centrul Infotrafic, citat de digi24ro. 

Intervenția este dinamică. Apelul a fost transmis salvatorilor în jurul orei 06:50. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers la primele ore ale dimineţii.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov susţin că în zonă s-a acţionat luni dimineaţă, între orele 05:00 şi 06:00, cu sare, a trransmis Agerpres.

Comenteaza