Şi-a lăsat bebeluşul pe mâna concubinului alcoolic care l-a înfometat şi l-a omorât în bătaie

Şi-a lăsat bebeluşul pe mâna concubinului alcoolic care l-a înfometat şi l-a omorât în bătaie

Un tânăr de 21 de ani din Brașov este principalul suspect în cazul morții unui bebeluş de doar 1 an și 7 luni.

Anchetatorii spun că încă din luna iunie, copilul de 1 an şi 7 luni ar fi rămas în grija suspectului, în vreme ce mama, în vârstă de 26 de ani, mergea la muncă și se întorcea acasă doar seara. Individul ar fi obișnuit să consume alcool, iar în momentele când avea mintea tulburată își îndrepta atenția către bebeluș pe care îl lovea fără milă.

„În perioada iunie – iulie 2023, inculpatul i-a aplicat victimei minore lovituri repetate, de intensitate mare cu un corp dur de formă alungită, producându-i victimei minore multiple hematoame și echimoze de vechimi diferite, dispuse la nivelul toracelui, trunchi posterior, membre superioare, la nivelul bazei nasului și pe buza superioară.

În dimineața zilei de 03.07.2023, victima minoră M.D.L a decedat ca urmare a rupturii unui vas cerebral, consecință a acțiunilor violente comise de inculpat împotriva acesteia. De asemenea inculpatul a neglijat alimentația minorului, acesta din urmă prezentând modificări scheletice și organice ca urmare a unui alimentații deficitare”, au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov, citaţi de brasov.net.

Tinerii se mutaseră într-un apartament din Braşov în urmă cu aproape o lună, iar scandalurile ar fi fost la ordinea zilei, iar cei doi chiar se luau la bătaie.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, iar acolo va fi făcută necropsia, iar principalul suspect, bărbatul de 21 de ani, a fost reținut noaptea trecută pentru infracțiunile de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte comise asupra unui membru de familie și rele tratamente aplicate minorului. Anchetatorii vor stabili și dacă mama are vreo vină în acest caz și vor decide dacă vor lua măsuri preventive și față de ea.

Fotografie cu caracter ilistrativ.

Comenteaza