Bărbat CARBONIZAT în interiorul unei case mistuite de flăcări

Bărbat CARBONIZAT în interiorul unei case mistuite de flăcări
| Foto: ISU Alba

Un bărbat care ar fi fost imobilizat la pat şi-a pierdut viaţa în timpul unui incendiu violent care i-a cuprins casa. Tragedia a avut loc într-un judeţ vecin Clujului. 

În dimineaţa de joi 9 martie a.c., în jurul orelor 6, echipele de intervenție de la ISU Blaj au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o locuință din cartierul Barbu Lăutaru.

Pompierii au găsit în interiorul casei trupul unui bărbat care a ars în timpul incendiului. Bărbatul de 69 de ani, din Blaj se pare era imobilizat la pat, potrivit informaţiilor ziarulunirea.ro.

”Garda de intervenție Blaj a fost solicitată să intervină în cursul dimineții pentru localizarea și stingerea unui incendiu în mun. Blaj, str. Barbu Lăutaru.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul incendiului, acesta se manifestă cu ardere generalizată la întreaga locuință. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite de către pompierii militari.

A ars locuința pe o suprafață de aproximativ 80mp. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca: Scurtcircuit electric. Din nefericire, în interiorul locuinței a fost găsit carbonizat trupul unei persoane”, a declarat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba.

Comenteaza