Agenda reală a europenilor, dezbătută la Cluj

Agenda reală a europenilor, dezbătută la Cluj
Un număr de 40 de jurnalişti, bloggeri şi studenţi la jurnalism din Ardealul de Nord dezbat la Cluj adevăratele priorităţi ale cetăţenilor europeni, înainte de alegerile europarlamentare de anul viitor.

Dezbaterea regională "Agenda cetăţenilor şi alegerile europarlamentare" are loc la Cluj-Napoca, în 14 septembrie, în organizarea Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest, a UBB Radio şi a Asociaţiei Profesioniştilor din Presă - Cluj (APPC). Participanţii experimentează o zi de schimburi de opinii şi discuţii politice. Invitaţii dezbaterii sunt europarlamentarul Renate Weber şi redactorul-şef RFI România Luca Nisculescu; dezbaterea e moderată de fostul jurnalist al Realitatea TV Cluj şi ZIUA de Cluj, Ciprian Aron.
"Dezbaterea este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate mediei locale şi regionale din România şi vine în continuarea seriei de şapte traininguri pentru jurnaliştii din Transilvania de Nord organizate de ADR-NV prin Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, în perioada 2009-2012", spune organizatorul Lia Valendorfean.


Evenimentul este deschis jurnaliştilor profesionişti, bloggerilor şi studenţilor la jurnalism din judeţele Transilvaniei de Nord - Bistriţa, Bihor, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Comenteaza