Foto ACCIDENT grav cu 8 oameni înghesuiţi într-o maşină cu cauciucuri de vară. 2 copii au murit

ACCIDENT grav cu 8 oameni înghesuiţi într-o maşină cu cauciucuri de vară. 2 copii au murit
sursa - https://ziaruldebacau.ro/
ACCIDENT grav cu 8 oameni înghesuiţi într-o maşină cu cauciucuri de vară. 2 copii au murit
ACCIDENT grav cu 8 oameni înghesuiţi într-o maşină cu cauciucuri de vară. 2 copii au murit

Un autoturism care avea cauciucuri de vară a fost implicat într-un grav accident în care şi-au pierdut viaţa doi copii minori. În accident au mai fost implicate alte 6 victime, toţi 8 aflându-se înghesuiţi maşina care a derapat de pe şosea. 

Evenimentul rutier s-a produs în seara de marţi, 9 ianuarie, pe E 85, în localitatea Răcăciuni, județul Bacău. La locul accidentului salvatorii au constatat faptul că, în accidentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau opt persoane (patru adulți și patru copii).

„La sosirea forțelor de intervenție, doi minori se aflau în stop cardiorespirator. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestora”, a anunțat ISU Bacău. Celelalte șase victime implicate în accident sunt conștiente, cu multiple traumatisme, au fost preluate de către ambulanțele SMURD și SAJ, în vederea transportului către unitatea spitalicească.

„Un conducător auto de 28 de ani, din județul Vrancea în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe sensul de mers Bacău – Adjud, a pierdut controlul directiei, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore. În autoturism se mai aflau 3 adulți și 4 minori”, potrivit polițiștilor, citaţi de ziaruldebacau.ro.

Urmările accidentului sunt:
•⁠ ⁠2 minori (1 și 3 ani) – pasageri spate – declarați decedați după resuscitare;
•⁠ ⁠⁠conducător auto și pasager dreapta față (bărbat, 30 ani) – răniți grav ;
•⁠ ⁠⁠2 minori (1 și 6 ani) – pasageri spate – răniți ușor;
•⁠ ⁠⁠2 femei (23 și 28 ani) – pasageri spate – rănite ușor.

Traficul rutier a fost este blocat pe ambele sensuri pentru intervenție. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatul fiind negativ.

Comenteaza