ACCIDENT: Biciclist băgat în spital de o şoferiţă drogată

ACCIDENT: Biciclist băgat în spital de o şoferiţă drogată

O femeie de 40 de ani a fost depistată de poliţişti sub influenţa substanţelor interzise, după ce a produs un accident rutier, acroşând cu autoturismul un bărbat aflat pe o bicicletă.

Accidentul a avut loc aseară, în comuna Mihalţ din județul Alba.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că o femeie de 40 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat un biciclist care se deplasa pe marginea carosabilului. În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital", se menţionează în comunicatul transmis, marţi, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Atât conducătoarea auto, cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit IPJ Alba, în urma testării conducătoarei auto cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influenţa substanţelor interzise, motiv pentru care a fost condusă la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor interzise.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comenteaza