A MURIT încă unul dintre răniții din explozia staţiei GPL de la Crevedia

A MURIT încă unul dintre răniții din explozia staţiei GPL de la Crevedia
| Foto: captura video - Euro News Romania

Luni dimineață s-a stins din viaţă încă unul dintre pacienţii răniţi grav în explozia de la staţia GPL din Crevedia. 

Unul dintre pacienții care a suferit arsuri pe 95% din suprafața corpului în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a încetat din viață luni dimineață, la Spitalul Floreasca, au anunțat reprezentanții spitalului.

Este deja a patra victimă a tragediei care a avut loc în urmă cu mai bine de o săptămână. Bilanțul a ajuns la patru morți și peste 50 de răniți. Mai mult de jumătate din persoanele rănite în timpul exploziilor sunt pompieri, jandarmi și polițiști. 

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”, a anunțat luni dimineață Spitalul Floreasca, potrivit digi24.ro, transmițând totodată şi condoleanțe familiei.

Pacientul care murit luni dimineață este a patra victimă a exploziei stației GPL: două persoane, soți și soție, au murit la locul incidentului, iar o a treia tot la Spitalul Floreasca, din cauza arsurilor pe 99% din corp.

Pacienții care au suferit arsuri atât de grave nu au putut fi duși la spitale din străinătate, starea lor nepermițându-le să fie transportați.

Comenteaza