18 ani fără Teo Peter, basistul de la Compact. Mesajul fiului: „A știut întotdeauna să fie un bun prieten”

18 ani fără Teo Peter, basistul de la Compact. Mesajul fiului: „A știut întotdeauna să fie un bun prieten”
| Foto: Facebook - Teo Peter Jr.

Azi, la exact 18 ani de la moartea îndrăgitului basist de la formația Compact, Teo Peter, fiul acestuia a transmis un mesaj emoționant.

Fiul artistului a ținut să-și comemoreze tatăl la 18 ani de la moartea acestuia.

În urma cu 18 ani, pe 4 decembrie, eram la București. Cântasem cu o seara înainte cu ALTAR la Festivalul «Rock în my heart», organizat de tatăl meu, Teo Peter de la formația COMPACT. Ca de obicei când ne vedeam, destul de rar ce-i drept, am povestit și am râs, că nu aveai cum să nu râzi cu el. Chiar dacă nu prea a știut să-si asume rolul de tată, ceea ce cumva era de înțeles în conjunctura dată, cu mine jucând mai mult rolul fratelui mai mare, a știut întotdeauna să fie un bun prieten. Printre altele, avea la gât un lănțisor fain cu o chitară bass medalion și i l-am cerut. Bineînteles, în stilul nostru de comunicare veșnic umoristic și cu două sensuri, mi-a spus «Dada. Mai spre seară!» Adică în sensul că nici vorbă.

În fine, ne-am despărțit urmând sa ne vedem a doua zi. Dimineața la 7 sună telefonul. Era Costi Cămărășan: «Teutz, am o veste proastă. Suna-l urgent pe Adrian Ordean că azi noapte a murit Teo, era într-un taxi și a întrat cu jeep-ul în ei unul beat de la ambasada americană»....

L-am sunat pe Adi, ne-am întâlnit și mi-a dat ce avea Teo la el, inclusiv lănțișorul ăla. Nu l-am purtat niciodată, n-am putut... E într-o cutiuță lângă pozele lui. Ce a urmat a fost o poveste lungă, pe care o s-o povestim altă dată. Astăzi as vrea doar să ne amintim de omul și prietenul nostru Teo „Goofy" Peter de la formația Compact. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis fiul basistului, Teo Peter Jr., într-o postare pe Facebook.

Comenteaza