Weekend-ul acesta incepe Târgul de Turism Touristica! (P)

Weekend-ul acesta incepe Târgul de Turism Touristica! (P)
Mai este puțin și sezonul de vară își deschide porțile iubitorilor de vacanțe, moment potrivit pentru a 10 - a ediție a Târgului de Turism Touristica.

Cele mai bune oferte vă așteaptă între în acest weekend la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-
Napoca, regăsind agenții de turism, reprezentațe turistice, hoteluri, publicații de profil, etc.

Vor fi prezentate diverse destinații atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural...cu reduceri aplicate în cadrul târgului cu pana la 35 %. În funcție de oferta agențiilor reducerile pot depăși și 35% la rezervările pe loc.

Ce oferte gasim la târg ?

Turcia, Grecia, Croatia, Bulgaria, Spania, Muntenegru, Italia, Mallorca dar și Maldive, Tenerife, Cuba, Thailanda, Dubai, Mauritius, Mexic sunt doar câteva din destinațiile pentru vara lui 2014 ce vă așteaptă la Touristica!

Dacă alegeți Turcia prețurile pleacă de la 310 Euro persoană/sejur/all Inclusive - Kusadasi - plecare cu autocar, sau în Belek de la 600 euro persoană/ sejur/ultra all Inclusive/ hotel 5*/zbor cu avionul din Cluj, sau Hotel BLAUHIMMEL 4* All Inclusive - de la 330 Euro/ persoana.

Grecia, țara care atrage cei mai mulți turiști români în perioada verii, în ultimii ani, oferă variante de cazare în Halkidiki la un tarif de 49 euro/pesoană/sejur, fără transport si masă inclusă, într-un hotel de 4*, sau în Insula Rodos cu mic dejun inclus, transport - avion, taxe, transferuri, tariful este de 212 euro/persoană. În Chania o noua fata a Greciei tariful este de 314 EUR/persoana pentru un sejur de 7 nopti. Nei Pori este una dintre cele mai noi statiuni din Grecia, prețurile incepând de la 130 Euro/persoană în cameră dublă/transport cu autocarul din Cluj Napoca.

Bulgaria o altă destinație care atrage mii de turiști români în perioada de vară tarifele încep de la 92 euro/persoană/7 nopți, cazare în cameră dublă, în Albena. Iar dacă preferați în Sunny Beach prețul este de 235 euro/persoană/sejur la hotel de 4 *cu regim All Inclusive dar transport individual.

Muntenegru, doar 112 eur/persoană/ sejur 7 nopţi fară transport sau 178 eur/persoană/sejur 7 nopţi cu transport inclus!

Pentru cei care vor să plece departe, într-o zonă exotică recomandarea agențiilor sunt destinații precum Republica Domnicană, Tenerife, Thailanda, Caraibe etc. 7 nopți în Thailanda, plecare din Bucuresti regăsiți la 898 Euro. În Maldive, 7 nopți, transport din Bucuresti prețul ajunge la 1183 Euro. In Dubai, pretul de sezon este de la 410 Euro, plecare din Bucuresti/7 nopti.

Destinatia turistică a anului 2014 stabilita cel mai important ghid internaţional de călătorii este Brazilia. Ţara culorilor, a carnavalului, a distracţiei, dar, anul viitor şi capitala mondială a fotbalului, este pregătită să primească sute de mii de turişti pe întreaga perioadă a anului. Pretul pentru o astfel de vacanță începe de la 2.550 Euro/persoană/7 nopți/mic dejun/plecare din Bucuresti/zbor și taxe aeroport incluse. Oferta este de tip circuit și include vizitarea unor zone renumite din zonă, vei ajunge să cunoști doua superlative ale lumii: una dintre cele 7 Noi Minuni ale Lumii, Christ the Redeemer și una dintre Cele 7 Minuni Naturale ale Lumii, impunătoarele cascade Iguazu.

Nu uitați de croaziere, circuite culturale, vacanțe de aventură sau city-break-uri.

Astfel, vă așteptăm la Târgul de Turism Touristica între 21-23 Martie 2014 la Polus Center-
Cluj pentru a va alege vacanta potrivita si a beneficia de reducerile pregatite!

 

Comenteaza