Târgul de Turism Touristica, la Polus Center (P)

Târgul de Turism Touristica, la Polus Center (P)
Cel mai important eveniment de turism din afara capitalei, revine weekendul acesta la Polus Center. Clujenii sunt așteptați să își pregătească planurile de vacanță la cea de-a 10-a ediție a Târgului de Turism Touristica.

Cele mai bune oferte de vacanță îi așteaptă pe clujeni între 21 și 23 martie 2014, la Polus Center, în cadrul unei noi ediții a Târgului de Turism Touristica. Aici vor fi prezente agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri și publicații de profil, ce au pregătit o gamă largă de oferte turistice menite să satisfacă și cele mai exigente preferințe. În cadrul târgului vor fi prezentate diverse destinații atât din România cât şi din străinătate, destinaţii exotice, oferte pentru luna de miere, croaziere, city-break-uri, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural, cu reduceri aplicate în cadrul târgului de până la 35 %. În funcție de oferta agențiilor, reducerile pot depăși chiar și 35% la rezervările pe loc.

În plus, cei prezenți vor avea posibilitatea de a plănui vacanța din timp în regim de early booking și pot participa la tombolele ce vor avea loc pe perioada târgului.

Evenimentul se va desfășura în zona de food-court a centrului comercial, în incinta spațiului expozițional din cadrul fostului magazin Kiabi.

Mai multe informații despre programul evenimentului puteți găsi pe www.touristica.ro.

 

Etichete
Comenteaza