Târgul de Crăciun Santa’s Village (P)

Târgul de Crăciun Santa’s Village (P)
Polus Center Cluj împreună cu edecorațiuni.ro organizează şi anul acesta Târgul de Crăciun Santa’s Village. Aici, clienții centrului comercial vor găsi decoraţiuni de Crăciun și cadouri speciale pentru cei dragi.

Ca în fiecare an, în luna cadourilor, Polus Center Cluj împreună cu edecorațiuni.ro îi întâmpină pe clienții centrului comercial din inima Transilvaniei cu tot ce a găsit Moșul mai bun pentru sărbătorile de iarnă.

„A devenit deja o tradiție ca în preajma sărbătorilor de iarnă clujenii să viziteze la Polus satul lui Moș Crăciun. Aici, clienții centrului comercial vor putea găsi decorațiuni de Crăciun pentru interior și exterior, realizate din hârtie sau ceramică și sute de cadouri speciale pentru cei dragi. În plus, organizatorii promit anul acesta multe suprize și produse inedite",a declarat Răzvan Alistar, PR Officer al Polus Center Cluj.

Târgul de Crăciun Santa's Village are loc în perioada 30 noiembrie - 24 decembrie 2013, și se desfășoară în Piațeta Matei Corvin, din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

 

Etichete
Comenteaza