Succes la Atelierele concurs de la Cora: 450 de copii au răspuns prezent (P)

Succes la Atelierele concurs de la Cora: 450 de copii au  răspuns prezent (P)
Un număr de 8 şcoli clujene au participat la activităţile propuse de hipermarketul cora Cluj Napoca, în cadrul săptămânii "Să ştii mai multe, să fii mai bun!", iniţiată de Ministerul Educaţiei.

450 de copii reprezentând 18 clase din ciclul primar au participat, alaturi de învăţătorii lor, la concursul
organizat de hipermarketul Cora. Micii clujeni, organizaţi pe echipe cu nume haioase, blazoane şi strigăte de luptă, s-au întrecut la un concurs din patru probe: « Lucrează cu câinii de salvare », «Sa ne hranim sanatos, mai în glumă, mai în serios », « Fii parte din natură » şi « Ţara riscurilor ». Fiecare probă a fost gândită aşa încât copiii să poată cunoaşte şi învăţa cât mai multe despre ei înşişi şi interacţiunea cu ceilalţi.

Toti elevii clasati in finala au primit cupe, medalii, diplome si vouchere de reducere la diferite activitati
organizate de partenerii implicati in organizarea evenimentului.

Am petrecut patru zile într-o ambianţă veselă, dinamică, în compania unor elevi foarte ambiţioşi, dornici de a arăta că sunt în stare să facă faţă cu succes tuturor probelor de concurs. In ciuda vremii ploioase, evenimentul organizat la cora a dovedit încă o dată că ingredientele necesare pentru un eveniment reuşit sunt: creativitate, implicare, muncă de echipă şi mult, mult suflet.

 

Etichete
Comenteaza