Salonul Auto Polus 2014 (P)

Salonul Auto Polus 2014 (P)
Caii putere poposesc și anul acesta în parcarea centrului comercial din inima Transilvaniei. Singurul salon auto din Transilvania, Salonul Auto Polus și o nouă ediție Autonet Mobility Show revin la Polus Center.

În perioada 9 - 11 mai 2014, Polus Center Cluj împreună cu Publisys aduc cea de-a doua ediție a Salonului Auto Polus și o nouă ediție a evenimentului Autonet Mobility Show.

Timp de trei zile, clujenii se vor putea bucura de o expoziție a celor mai noi şi revoluţionare modele auto ajunse pe piaţă, autoturisme şi autovehicule utilitare uşoare şi grele, vehicule hibride şi electrice, motociclete şi biciclete, piese și accesorii auto. Aici, atât vizitatorii, cât şi specialiştii, vor putea afla care sunt noutăţile în domeniu şi să analizeze ofertele speciale concepute la Salonul Auto Polus 2014.
Cea de-a II-a ediţie a acestui eveniment vine ca o confirmare, datorită feedback-ului pozitiv primit în cadrul primei ediții din partea tuturor participanților, anul acesta fiind așteptate să participe la eveniment un număr record de reprezentanţe auto-moto.

Mai mult, concomitent cu Salonul Auto Polus se va desfășura și o nouă ediție a Autonet Mobility Show, târg specializat în domeniul pieselor auto, cel mai important eveniment al industriei auto aftermarket din România.

Evenimentele se vor desfășura în parcarea centrului comercial, în perioada 9 - 11 mai 2014.

Mai multe detalii se pot găsi pe: www.salonulautopolus.ro.

Etichete
Comenteaza