Olimpiada Copilăriei la Polus Center (P)

Olimpiada Copilăriei la Polus Center (P)
Centrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă weekendul acesta pe cei mici la Olimpiada Copilăriei. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor, prichindeii vor avea parte de două zile pline de jocuri distractive, ateliere de creație și vor putea câștiga numeroase premii.

Polus Center Cluj îi invită weekendul acesta pe cei mici la Olimpiada Copilăriei. Toți copiii ce vor parcurge cu succes probele special create atât pentru băieți cât și pentru fete, dar și pentru ambele categorii, vor dobândi titlul de campion olimpic și vor putea câștiga numeroase premii.

La olimpiadă prichindeii vor avea de trecut probele de sărituri cu coarda, șotron, aruncări cu mingea la coșul de baschet și multe alte jocuri distractive ale copilăriei.

La final, copiii vor putea câștiga unul din marile premii ale zilei constând într-un set Lego City pentru băieți și un set Lego Friends pentru fetițe și multe alte jucării, toate oferite prin tragere la sorți.

Mai mult, copiii vor putea pleca acasă și cu o amintire de la Olimpiada Copilăriei. Pe parcursul celor două zile, micuții își vor putea face și poze la minut alături de cei dragi, sau chiar alături de Bugs Bunny și Lolla Bunny ce vor fi prezenți la eveniment.

Totodată, sâmbătă, începând cu ora 17,00, în zona de food court a centrului comercial, Mr. Nicu- Edu Trainer își va lansa DVD-ul "Călătoria lui Oscar în jurul lumii", în cadrul unui spectacol plin de culoare.
Olimpiada Copilăriei va avea loc sâmbătă, 31 mai 2014, și duminică, 1 iunie 2014, între orele 13,00 - 17,00, și se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Etichete
Comenteaza