O nouă ediție Speedcubing Romanian Open și competiția Maratonul Făgetului în weekend la Polus Center (P)

O nouă ediție Speedcubing Romanian Open și competiția Maratonul Făgetului în weekend la Polus Center (P)
Centrul comercial din inima Transilvaniei va găzdui weekendul acesta cea de-a 5-a ediţie a celei mai spectaculoase competiţii -Speedcubing Romanian Open 2014. În plus, clujenii pasionați de ciclism au parte la Polus Center de o nouă ediție a competiției pe două roți – Maratonul Făgetului.

Maeștrii cubului Rubik revin la Polus Center sâmbătă, 26 aprilie și duminică, 27 aprilie 2014, în zona de food court a centrului comercial, în cadrul celei de-a 5-a ediţii a concursului Speedcubing Romanian Open 2014.

Toți cei prezenți vor avea parte de un spectacol impresionant, unde vor putea asista la rezolvări rapide ale cubului Rubik, cu o singură mână sau chiar cu participanții legați la ochi.

La concurs este binevenit să se înscrie și să participe oricine, indiferent de experiența și timpii pe care îi are.

Competiția se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă, 26 aprilie - între orele 10.00 - 19.00.

Duminică, 27 aprilie - între orele 10.00 - 17.00.

Mai multe detalii despre campionat, regulament și înscrieri se găsesc pe www.speedcubing.ro. Centrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă pe toţi pasionaţii de ciclism să ia parte la Maratonul Făgetului, ce va avea loc duminică, 27 aprilie 2014.

Competiția organizată de către Clubul Sportiv Clujul Pedalează, ce face parte din campionatul de ciclism montan "Cluj Bike Challenge", va avea ca punct de plecare și de finish parcarea centrului comercial.

Traseele sunt concepute pentru două probe, de semimaraton având o distanță de 30 km, respectiv de maraton cu o distanță de 70 km. Probele sunt concepute astfel fel încât pot fi parcurse atât de concurenții profesioniști cât și de amatori, fiind împărţite pe categorii de vârstă și sex.

Categorii:

Semimaraton - 30km (14-17 ani, 18-29 ani, 30-39 ani, +40 - feminin - masculin).

Maraton - 70 km ( +18 feminin, Elit, 18-29 ani, 30-39 ani, +40 ani masculin).

În cadrul competiției, concurenții vor avea de străbătut dealurile, văile, cursurile de apă din zona Clujului și bineînţeles renumita pădure Făget, ce este o arie protejată de interes naţional, zonă împădurită cu arbori de fag, gorun, stejar şi carpen. Startul concursului va avea loc la ora 11.00, în parcarea Polus Center.

Detalii despre modalitatea de înscriere precum şi informaţii suplimentare se găsesc pe www.clujulpedaleaza.ro.

 

Etichete
Comenteaza