Marea goană după ouăle de Paşte revine la Polus (P)

Marea goană după ouăle de Paşte revine la Polus (P)
Tradiționala goană după ouăle de Paşte revine la Polus Center. Copiii sunt așteptați de Iepuraș la centrul comercial din inima Transilvaniei să intre în cea mai așteptată întrecere din an.

Ca în fiecare an, în a doua zi de Paşte, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici să participe la "Marea goană după ouăle de Paşte". Copiii se vor distra și îl vor ajuta pe Iepuraș să găsească cele 2500 de ouă de ciocolată ascunse pe terenul din apropierea intrării 4 a centrului comercial.

Întrecerea micuţilor va fi împărţită pe două categorii de vârstă. Astfel, începând cu ora 13.00, va începe competiția pentru prichindeii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, urmând ca de la ora 13.30, să între în marea goană copiii cu vârsta curpinsă între 8 şi 12 ani.

La final, micuţii ce vor ajunge la linia de sosire a competiţiei cu cinci ouă de ciocolată găsite, vor fi răsplătiți de către Iepuraş.

Marea goană după ouăle de Paşte va avea loc luni, 21 aprilie 2014, pe terenul din apropierea intrării 4 a centrului comercial, iar înscrierile pentru concurs vor avea loc între orele 11.30-13.00.

Etichete
Comenteaza