Video Un român a câștigat finala "America's Got Talent 2023" și un premiu de un milion de dolari

Un român a câștigat finala "America's Got Talent 2023" și un premiu de un milion de dolari
| Foto: Captura video - Adrian Stoica and Hurricane pull out all the stops to IMPRESS Sofia Vergara! | Finals | AGT 2023

Un român a câștigat ediția din 2023 a faimosului concurs ”America's Got Talent” cu un moment de dresaj canin, scrie NBC. Premiul este în valoare de un milion de dolari. 

Adrian Stoica a câştigat miercuri seara (27 septembrie) finala America's Got Talent - Sezonul 18. A primit 1.000.000 de dolari şi posibilitatea de a avea prorpiul show în Las Vegas.

Adrian Stoica este dresorul canin, iar finala sezonului 18 a concursului de peste Ocean a câștigat-o cu un moment de dresaj alături de Hurricane, un exemplar din rasa border collie. Stoica și Hurricane au dat reprezentații în toată lumea înainte să câștige America's Got Talent.

Victoria lor vine după ce, în finală, Adrian Stoica și Hurricane au pus la cale un moment artistic descris de Stoica drept "o poveste de dragoste de la Hollywood, precum Doamna și Vagabondul".

În timpul momentului, Hurricane îl ajută pe Adrian Stoica să organizeze o întâlnire romantică între el și un carton care o înfățișează pe Sofia Vergara - membră în juriul America's Got Talent, care nu știa că va fi implicată până la spectacol. Ulterior, Sofia Vergara se alătură celor doi.

Înainte de finală, Stoica a dezvăluit că celălalt câine al lui, Rory, a murit cu 10 zile înainte, dar că pierderea i-a motivat să continue. "A fost mentorul lui Hurricane și e foarte greu fără ea pentru că face parte din inima ta", a spus Stoica, citat de digi24.ro.

"Era sora ei. Hurricane m-a ajutat mult pentru că îmi cunoaște emoțiile. Stă cu mine. După ce am pierdut-o pe Rory am realizat că viața e scurtă, trebuie să-ți urmărești visele", a declarat Stoica.

Comenteaza