Video Foto Şuier, detectorul de droguri de la UNTOLD, a făcut şedinţe foto

Festivalierii UNTOLD au făcurt o coadă uriașă la pentru a face fotografii cu Șuier, câinele vedetă al Poliției Române. 

Șuier, câinele vedetă al Poliției Române are 6 ani și până acum a participat deja la zeci de misiuni. Este prezent la aproape toate festivalurile și împreună cu partenerul lui, Vlad Aurelian, patrulează pe plajă și la filtrele organizate de autorități pentru depistarea deținerii și consumului de droguri.

Șuier, cel mai cunoscut câine al Poliției Române, a devenit vedetă și la Untold. Cei care au trecut pe la standul Ministerului de Interne au stat la coadă să facă poze cu el. Sub supravegherea pertenerului său, Șuier a stat cuminte la poze și la mângâierile admiratorilor săi.

Însă avea grijă să mențină contactul vizual cu Vlad Aurelian, conductorul său. Se înțelegeau din priviri. A stat cuminte, în poziția ”culcat”, deși acesta nu îl ținea de lesă.

Imagini cu ”ședința foto” a lui Șuier au fost postate pe pagina de facebook a poliției și a primit câteva mii de aprecieri.

"O , am crezut că persoanele stau la coadă să-i adulmece Șuier dacă au sau nu droguri, dar de fapt stau pentru ședință foto", a comentat cineva postarea poliţiei. 

https://www.facebook.com/ministeruldeinterne

Comenteaza