Schimbare la şefia ANAT: Aurelian Marin în locul Luciei Morariu

Schimbare la şefia ANAT: Aurelian Marin în locul Luciei Morariu
Aurelian Marin este noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT) pentru următorii doi ani. El a fost ales cu 130 de voturi, iar contracandidații săi, Răzvan Nacea și Dan Anghelescu, 68 şi 18 voturi.

Managerul general al agenţiei Paradis din Constanța are o experiență de 20 de ani în industrie. El este președintele Regiunii Sud-Est a ANAT. Programul său de management vizează dezvoltarea și promovarea turismului, dar și adaptarea la modul dinamic în care în prezent relaționează piețele turistice mondiale.

“Am identificat multe probleme pe care le consider prioritare. Amintesc educația în întreg angrenajul de turism, unificarea partenerilor din turism într-o singură voce pentru a aduce consistență și credibilitate în demersurile făcute pe lângă autorități.

Sunt probleme care se adaugă celor strict specifice celor din branșă. Voi continua proiectele începute de Lucia Morariu, care s-a implicat mult în dezvoltarea turismului românesc, în aceeași măsură și în dezvoltarea asociației. Voi face tot posibilul să fac ANAT mai vizibil, respectiv un partener solid în relația cu autoritățile și industria”, precizează Marin.

A fost ales un nou Birou Executiv, din care fac parte Lucia Morariu (Eximtur Cluj) și Alin Burcea (Paralela 45), primvicepreședinți, Remus Vișan (Happy Tour - Paravion), Ciprian Popescu (Danubius Travel), Sorin Nicolescu (Olimpic International) și Marius Usturoiu (Mareea), vicepreședinți.

”Am ales să continui activitatea la ANAT în calitate de prim vicepreședinte din responsabilitate față de necesara continuitate în conducerea asociației. Am convingerea că noul președinte va continua toate proiectele începute în mandatul precedent și se va lupta cel puțin la fel de mult ca și mine pentru trecerea la aplicare a voucherelor de vacanță, cel  mai important proiect de dezvoltare a turismului românesc, inițiat de patronatele din turism în ultimii ani”, spune Morariu.

Noul Consiliu Director este format din Răzvan Nacea (Seytour), Dan Anghelescu (La Piovra), Adrian Voican (Bibi Vacanța), Alin Burcea (Paralela 45), Ciprian Popescu (Danubius), Corina Martin (Mistral), Dragoș Horhocea (Agetur), Sorin Nicolescu  (Olimpic International), Herman Rosner (Int.l Tourism & Trade), Lucia Morariu (Eximtur), Marian Cojocărescu (Mara News), Marius Usturoiu (Mareea), Mihaela Chiru (Micomis), Mircea Vladu (Holiday Office), Remus Vișan (Happy), Valeriu Ștefan (Velmar Dreams),  Florentin Mocanu (Edelweiss ).

Comenteaza