Foto Patronul de la Ferrari s-a însurat cu o româncă frumoasă şi deşteaptă

Patronul de la Ferrari s-a însurat cu o româncă frumoasă şi deşteaptă

Miliardarul Piero Ferrari, patronul imensului concern italian, s-a căsătorit, sâmbătă, în Capri, cu o româncă, pe acordurile celebrului artist Al Bano. 

Românca Romina Gingașu a devenit sâmbătă soţia patronului concernului Ferrari, Miliardarul Piero Ferrari. Romina l-a cunoscut pe Piero în 2016, iar sâmbătă cei doi au făcut o nuntă incredibilă în Capri, a anunţat cancan.ro.

Piero Ferrari, regele din F1, s-a căsătorit la Canzone del mare din Capri, reușind să păstreze un strict secret evenimentul, anunţă publicaţia italiană ilmattino.it.

Nunta celebrată cu ceremonia civilă a avut loc împreună cu un alt cuplu al unei prietene din copilărie a tinerei Romina. Nu întâmplător Ferrari a ales o locație extraordinară și inaccesibilă pentru nunta sa: plaja privată din Canzone del Mare unde i-a spus "DA" tinerei sale soții Romina.  După scurta ceremonie cu decorul stâncilor din Capri, a început petrecerea de nuntă. Nunta a avut aproximativ 80 de invitați, aceştia luând parte la o cină exclusivă și bufet.

Invitat special a fost unul dintre cei mai mari soliști de pe planetă, italianul Al Bano. Acesta a fost un cadou făcut de Piero soției sale pentru că numele pe care îl poartă, Romina, a fost pus de părinții miresei, care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a lui Al Bano.

Romina Gingaşu este o româncă angajată la compania producătoare de avioane ”Bombardier”, iar meseria ei este de a vinde avioane celor mai bogați oameni ai lumii. Printre cumpărători s-a aflat și marele pilot de Formula 1, Nikki Lauda. Așa l-a și cunoscut pe italianul Piero Ferrari. În 2016, cei doi s-au aflat pe același aeroport privat Milano Linate, pentru a fi duși pe legendarul circuit de Formula 1 de la Monza.

Sursa foto: cancan.ro, ilmattino.it

Comenteaza